Blog


PORTFOLIO.

Dankzij de medewerking van onze klanten, hebben wij nu een prachtig inkijkexemplaar portfolio tot onze beschikking. Wij hopen u hiermee te inspireren tijdens uw bezoek aan onze fabriek.

 
TIJDELIJKE SUPER ACTIE!

CHALET DAKOTA 9 METER incl. WINTER PAKKET & CV INSTALLATIE
nu vanaf € 25.999

Bekijk via onderstaande link alle informatie over deze super actie.

http://www.zaro.nl/aanbiedingen/dakota-9-meter/item46

 *alleen op bestelling


27 APRIL ZIJN WIJ GESLOTEN I.V.M. KONINGSDAG


VANAF 1 APRIL ZIJN WIJ VOORTAAN OP ZONDAG GESLOTEN!VRIJE STAANPLAATS CAMPING WITTE

NR 101 , 18 x 10 meter op Camping Witte in Ouddorp! Wie op zoek is naar zon, zee en natuur is hier aan het goede adres. Camping Witte is een prettige, ruime familiecamping met 145 vaste staanplaatsen. Huurkosten zijn € 2500,-  all in. U bevindt zich op slechts 2 kilometer van het Noordzeestrand en van het zoute water van de Grevelingen, met tal van mogelijkheden voor watersport. De camping is gelegen te midden van een groot aantal natuurgebieden waar naar hartenlust gefietst en gewandeld kan worden.

 *Geen honden toegestaan en geen verhuur.

www.campingwitte.nl


ONZE NIEUWE GASKACHELS

In samenwerking met HAVE Verwarmingen kunnen wij u deze fijne gaskachels aanbieden
en voor u aansluiten in uw nieuwe ZARO Chalet!

Pelgrim Bambino 46 T & Pelgrim Bambino 70 T
Deze kachels inclusief thermostaat brandt op aardgas of
propaangas. Zeer geschikte warmtebron voor een chalet of stacaravan.
Leverbaar mat-zwart geëmailleerd

Daarnaast zijn alle ZARO klanten welkom in de gezellige en grote showroom van 1.200 m²
in Lunteren bij HAVE Verwarmingen.


VOLG & LIKE ONS OP ONZE NIEUWE FACEBOOK PAGINA


VRIJE KAVELS in 2016 bij WELGELEGEN (Burgh-Haamstede):

We hebben voor 2016 weer plaats vrij voor een nieuw chalet en wilden jullie dit even laten weten (1 iets kleinere plaats van 215m2, en 1 erg mooie plaats van 265m2, provisie-vrij te plaatsen, aan de kant van fam. Hartog). Gasten zijn veelal rustzoeker, en komen vaak voor de groene en natuurlijke uitstraling die op het terrein aanwezig is.

Nieuwe Welgelegen-website:
Inmiddels heeft Welgelegen een geheel nieuwe website, met speciale aandacht voor de beschikbare chaletplaatsen. De foto’s geven ook een indruk van het terrein: misschien leuk om even te bekijken? http://www.wissewekken11.nl/index.php/eigen-chalet


 Fijne feestdagen! TEAM ZARO

tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden.


Hoe de heer en mevrouw  Stellenaar het zakendoen met zaro chaletbouw hebben ervaren beschrijft de heer Stellenaar ,voorzien van zelfgemaakte foto’s, hieronder. Voor deze “feedback” danken wij de familie Stellenaar zeer hartelijk.

chaletbouw zaroOmstreeks juli 2013 kwamen we op het idee om een chaletje te willen kopen en ergens op de Veluwe een park te zoeken om het te laten plaatsen. Na enkele tweede hands gezien te hebben kwamen we via wat omzwervingen langs diverse chaletbouwers. Daar was eigenlijk gelijk een klik met het bedrijf en nadat we in de hal waren wezen kijken waar de chalets gebouwd worden waren we er bijna zeker met Zaro in zee te gaan. Lees verder

chalet transport

chalet transportChalet transport en Zaro caravanbouw; nadat het chalet gebouwd is en de eerste aflevering heeft plaats gevonden bij ons op het terrein is het chalet transport het volgende onderdeel wat onze onverdeelde aandacht heeft.Voor het chalet transport worden vooraf alle voorbereidingen getroffen om uw nieuwe bezit veilig en vakkundig op de uiteindelijke plek van bestemming te krijgen. Na het chalet transport en  het “lossen” op de camping wordt het chalet overgenomen door de mensen die uw caravan voorzichtig naar de plek rijden om aldaar het chalet geheel “waterpas” aan u op te leveren. Lees verder

geschiedenis van het chalet

geschiedenis van het chalet

de geschiedenis van het chalet is terug te voeren naar de Alpengebieden van Europa, voornamelijk Zwitserland en Oostenrijk. De naam komt oorspronkelijk van het Latijnse woord Calittum, dat weer gebaseerd is op het Sanskrit woord Cala voor ‘onderdak’.

 

Lees verder

Strandhuisjes

strandhuisjes katwijkDe strandhuisjes, bestemd voor de eigenaren van beachclub Key West waren voor de mensen van Zaro caravan en chaletbouw een regelrechte “uitdaging”.

Niet alleen omdat het begrip “strandhuisjes” voor ons nieuw was maar omdat er daarnaast met nog veel meer factoren rekening gehouden moest worden.

Lees verder

chalet of stacaravan

 

chalet of stacaravan

Is het nou een chalet of stacaravan?
De chaletbouw is  onstaan ,als begrip, door de gezamelijke caravanhandel in nederland  om duidelijk onderscheid te maken tussen de “fabrieksmatig” geproduceerde stacaravans die begin jaren 70 de nederlandse markt vanuit Engeland “overspoelde”.

Omdat men hier te maken kreeg met een enorme éénheidsworst en er totaal geen ruimte was om maar enigzins te varieëren op deze modellen ten aanzien van uitvoering en maten ontstond er begin jaren 70 ook een aantal , van oorsprong , caravanbouwers die in nederland actief waren het woordje caravan te veranderen in chalet. Lees verder