Chaletbouw prijzen


Kosten chalet bouwen

Wat zijn de kosten van een chalet laten bouwen? Chalets bouwen we bij Zaro Chaletbouw binnen een ieders budget, van zéér eenvoudig tot een chalet omgeven met luxe tegen scherpe chalet bouw prijzen. Onze medewerkers zijn ervaren als chalet bouwer in Nederland. Hieronder vindt u de chaletbouw prijzen van onze twee verschillende type chalets:

Chalet Type Dakota    € 222,38 per maand inclusief transport, plaatsen, stellen en btw.
Chalet Type Ohio     € 244,44 per maand inclusief transport, plaatsen,stellen en btw.

Gebruikte chalet of nieuw?

Dus bent u op zoek naar een gebruikt chalet? Een nieuw chalet van Zaro Chaletbouw is vaak goedkoper van dan een tweedehands chalet. Zeker als u gebruik maakt van ons steeds weer variërende aanbod van onze Zaro showmodellen. Zaro Chaletbouw is altijd bereid u te helpen, wanneer u een professioneel bedrijf zoekt dat u kan helpen met chaletbouw tegen de juiste chalet bouw prijzen. Een chalet bouwen is dus voor ons geen enkel probleem en we helpen u graag met uw keuze. De chalet bouw prijzen variëren per type chalet en de wensen en eisen van de klant.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een chalet? Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op! Download onze brochure. Zaro Chaletbouw heeft graag een vrijblijvend informerend gesprek met u.

Telefoon: 015-256 4554
E-mail: info@zaro.nl
Online: contactformulier