Chalet financieren


Uw chalet financieren kunt u zelf regelen of via volgens het caravan dreams concept

Heeft een chalet financiering nodig om uw stacaravan of chalet van uw dromen uit ons assortiment te kopen en u wilt hier niet lang voor sparen, dan bieden wij een chalet financiering of afbetalingsregeling aan via het Chalet Dreams Concept.

Uw voordeel van deze manier van een chalet financieren is dat u direct gebruik kunt maken van uw eigen vakantie woning. Prettige bijkomstigheid via deze chalet financiering is dat u uw spaargeld intact laat. U kunt met het Chalet Dreams Concept elke caravan of chalet kopen en betalen.

Hoe werkt het ?

Het ChaletDreams Concept werkt in de praktijk even logisch als eenvoudig. U zoekt de caravan van uw voorkeur uit, bepaalt wat u er aan extra’s bij wenst aan te schaffen, en… u weet wat u mag betalen bij aflevering. Deze betaling mag u in zijn geheel doen vanuit de rekening (wordt standaard geadministreerd binnen de doorlopend krediet administratie van de deelnemende banken) die zojuist voor u is geopend op basis van het CaravanDreams Concept.

Maak hier uw eigen berekening.

Wenst u de aankoop voor een deel uit eigen middelen te betalen? Dan bent u daar vrij in. De betaling vanuit de zojuist geopende rekening wordt dan minder. Het maandbedrag wordt altijd in overleg met u bepaald en is onder meer afhankelijk van de geplande gebruiksperiode, maar ook afhankelijk van het bedrag dat u straks weer beschikbaar wenst te hebben voor vervanging. Deze chalet financiering is dus veelal maatwerk. Hierbij geldt: hoe meer u per maand betaalt, hoe meer u straks weer tot uw beschikking heeft.