Chalet transport en verplaatsen


Bij Zaro chaletbouw is de prijs inclusief transport, plaatsen en stellen.

Speciaal daarvoor opgeleide mensen zorgen ervoor dat ook de dag van afleveren uw
nieuw verworven bezit in goede handen is. Onze prijzen zijn altijd inclusief het wegtransport,
(ver)plaatsen en stellen op het vaste land binnen Nederland.

Onze transportspecialisten hebben ruime ervaring en een vakkennis dat tot in de puntjes verzorgd transport garandeert. Alles wordt nauwkeurig verzorgd, de juiste instanties worden benadert, de meest ideale route wordt uitgestippeld en al het benodigde materiaal wordt verzorgd.

Prijzen voor het vervoer over water of door de lucht zijn vooraf bekend dus nooit geen onaangename verrassingen achteraf. Uiteraard is transport naar het waddengebied en buitenland mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.Door de jaren heen zijn er al talloze Zaro chalets die een mooie plaats hebben gekregen over de grens. Mocht u twijfelen aan de bereikbaarheid van uw staplaats, dan kunnen wij in samenwerking met onze transportspecialisten uw situatie beoordelen.

Chalet transport op moeilijk bereikbare plaatsen

Chalet transport vindt tegenwoordig plaats “te land ter zee en door de lucht”. Op bijna elke plaats kan uw nieuwe chalet, gebouwd door Zaro caravanbouw, geplaatst worden. Mocht u twijfels hebben betreffende de mogelijkheden tot plaatsing raadpleeg dan eerst de mensen van Zaro caravanbouw. Zij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden  zijn. Op lastig bereikbare plaatsen zijn wij vaak afhankelijk van meerdere partijen maar wij brengen deze bij elkaar en zoeken naar de oplossing zodat het chalet transport tot in de perfectie wordt uitgevoerd.

Chalet transport en campings

Belangrijke factor is ook het contact met de eigenaars van de camping waar het chalet geplaatst gaat worden. Het transport gaat in de laatste fase over het grondgebied van de campingeigenaar (s) vandaar dat het overleg met hen vooraf plaatsvindt. Wij werken vervolgens volgens de richtlijnen die de betreffende campingeigenaar ons aandraagt zodat er later geen twistpunten zijn over bepaalde zaken. Uw chalet transport is bij Zaro caravanbouw dan ook in meer dan uitstekende handen.