Luxe chalet kopen? Chalet Espace


 luxe chalet op het strand

U wilt een luxe chalet kopen? Wenst u in uw chalet nog meer comfort en luxe, dan hebben wij het espace pakket in ons programma dat toepasbaar is op onze Espace modellen; Dakota en Ohio.
Als u kiest voor deze luxe chalet zal het u werkelijk aan niets ontbreken. U doet uzelf werkelijk niets tekort met de extra luxe die onze Espace modellen u bieden. De Espace is de absolute top en biedt alles wat wij als gerenommeerd chaletbouwer u kunnen bieden. Uw keuze in toepasbare materialen wordt nog groter. Dit wordt echt recreëren met de luxe van thuis.

Onze luxe Espace chalets tegen meerprijs en omvatten de volgende extra’s;

* badkamer word voorzien van een zeer duurzaam tegelboard dat leverbaar is in diverse motieven.

* een luxe keuken (leverbaar in diverse motieven)met multiplex blad inclusief in-gefreesde spoelbak en bijpassende achterwand.

* keuken uitgevoerd met extra bergruimte.

* keuken met ingebouwde luxe koelkast en combi magnetron.

* een isolatiepakket dat het chalet nog meer comfort geeft, ook op de koude dagen waarbij het het hele jaar door goed toeven is in onze espace modellen.

* een luxe badmeubel in de badkamer met verlichting en stopcontact en spiegelkast.

* een mechanische afzuiger in de (met tegelboard uitgevoerde) badkamer.

* een verhoogde stahoogte in het chalet van 2,37 meter (is normaal 2.17 hoog)

* opgebouwde binnenwanden van 5 centimeter dik.

 luxe chalet

Als u een luxe chalet koopt bij ons bent u helemaal vrij bent in het “gezicht” geven van uw interieur. Uiteraard spreekt het vanzelf dat u  in samenspraak met ons het hele chalet samenstelt aan de hand van de stalen en kleuren die wij speciaal hiervoor ter beschikking hebben.

Ook wat betreft verwarming hebben wij de keuze in een complete CV installatie of een gaskachel welke vakkundig door ons kan worden ingebouwd. Lees hier meer over waar je op moet letten bij het kopen van een stacaravan/chalet.

Ook een luxe chalet kopen?

Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs!