Over Zaro


Zaro Chaletbouw is ooit begonnen als Zaro Caravanbouw in de Rotterdamse wijk Crooswijk. Daar werd gestart met de bouw van houten chalets. Al snel bleek de ruimte daar veel te klein en werd er verhuisd naar Delft waar het industrieterrein “zuid” nog volop in ontwikkeling was. Nu bouwen we bij Zaro al 47 jaar hoge kwaliteit chalets op maat en binnen een ieders budget.

Een chalet kopen was nog nooit zo makkelijk geweest. Bij ons vindt u zeker het chalet van uw dromen. Bekijk de referenties van onze tevreden klanten, en zie wat er mogelijk is op de Chalet bouw pagina.

Dus geen tweedehands (wat vergeleken met een chalet of stacaravan van Zaro vaak duurder is) maar nieuwe chalet direct vanuit onze fabriek in Delft

Alle prijzen van onze nieuwe chalets zijn inclusief transport, plaatsen en stellen (binnen Nederland en met uitzondering van de wadden)

Wilt u speciaal voor uzelf en uw gezin een chalet laten bouwen?

U wilt een recreatie woning kopen en bent opzoek naar een chaletbouwer. Dan gaat u toch zeker niet naar de eerste de beste? Dan gaat u toch ook naar mensen met ervaring en ervaren chalet bouwers zijn?

Mensen die al 45 jaar in het vak zitten en bij wie de chaletbouw van vader op zoon is overgegaan en dus in het bloed zit. Dus wilt u een chalet laten bouwen? ga dan naar mensen die weten waar ze over praten. Iemand zoals Zaro caravanbouw chaletbouw.

Zaro Chaletbouw is een familiebedrijf dat al meer dan 47 ervaring heeft met het ontwerpen en vervaardigen van houten en kunststof chalets.

Hiermee zijn wij tevens de langst bestaande stacaravan- en chaletbouwer van Nederland die ook al sinds 1974 op dezelfde locatie gehuisvest is.

Dat merkt u aan onze deskundige adviezen, mogelijkheden en aan onze service en aftersales. Maar ook aan de talloze op maat gebouwde chalets die hun weg naar tevreden klanten reeds hebben gevonden. 

Al onze chalets gebouwd in eigen fabriek

Het productieproces vindt bij Zaro Chaletbouw plaats in onze ruim opgezette fabriek in Delft. Omdat wij altijd vele materialen standaard op voorraad hebben, kunnen wij snel inspelen op de specifieke wensen van onze klanten.

 

Mocht u besluiten bij ons uw chalet te laten bouwen, dan bent u tijdens de bouw altijd van harte welkom om het bouwproces op de voet te volgen.

Wij bouwen zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Het binnen 8 weken leveren van 25 chalets voor uw camping of project is voor ons geen probleem.

Onze fabriek is ingericht op schaalbaarheid en daardoor kunnen wij u ook met projecten snel van dienst zijn. Al onze chalets en stacaravans zijn te realiseren in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen.