Projecten


U zoekt een betrouwbare partner bij het realiseren van uw nieuwe of bij het uitbreiden van uw reeds bestaande projecten met de chalets van zaro caravanbouw?

Zaro Caravanbouw levert regelmatig stacaravans aan campings ten behoeve van de verhuur of wederverkoop.

Voor uw project krijgt u bij Zaro Caravanbouw maatwerk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw chalets bouwen met 4-seizoenen isolatie of met alle voorbereidingen voor het later plaatsen van een cv-installatie. Qua kleurstelling en uitvoering kunnen we onze

chalets dusdanig uitvoeren, zodat deze naadloos aansluiten bij de sfeer en uitstraling van uw park. Kortom, alle specifieke wensen ten aanzien van uitvoering van onze nieuw te bouwen chalets zijn bespreekbaar.

 

De Zarolaan op camping bospark Bilthoven

 

projecten campings van zaro caravanbouwZaro Caravanbouw is al sinds jaar en dag partner van vele campings en daar zijn wij als chaletbouwer nu dus eenmaal  enorm trots op.

Als een camping vervolgens besluit om een speciale  laan op haar park de ‘Zarolaan’ te noemen, dan is dat in onze ogen dé bevestiging van het vertrouwen in de Zaro chalets!

De Zarolaan kunt u vinden op camping Bospark Bilthoven in Bilthoven en is exclusief ingericht met onze chalets. Hier kunt u onze chalets kopen tegen zeer speciale prijzen.

 

 

Katwijk strandhuisjes Key West

In mei van 2012 heeft Zaro caravan en chaletbouw op het strand van Katwijk 6 strandhuisjes geplaatst die bestemd waren voor de eigenaren van Beach club Key West. Deze zijn bestemd voor de verhuur .Over dit project hebben wij elders op onze website een artikel staan. Het type Key West is duidelijk een voorbeeld van maatwerk en een model dat geheel in samenspraak met de nieuwe eigenaren tot stand is gekomen. Ook dat is Zaro Caravanbouw Chaletbouw ten aanzien van speciale projecten; specialisten in maatwerk.

projecten strandhuisjes zaro chaletbouw