Referenties


Onderstaand enkele reacties van onze tevreden klanten:

Ons prachtige ZARO-chalet

Onze ervaringen met ZARO Caravanbouw uit Delft

Bijna twee jaar geleden zijn we voor het eerst bij ZARO in Delft gaan kijken. De chalets die zij bouwen spreken ons zeer aan. De boodschap die we mee kregen was: “Vindt eerst een plaats op een camping naar wens waar je een nieuw chalet van ZARO mag plaatsen”. Eind vorig jaar hebben we deze gevonden.

In drie gesprekken werd ons keurig de mogelijkheden uitgelegd. Hierdoor hebben we weloverwogen voor een aantal opties kunnen kiezen die enerzijds het comfort verhogen (bv. het isolatiepakket en de insectenhorren) en anderzijds het chalet een nog luxere uitstraling geven (bv. het tegelboard in de badkamer en de luxe schuifkast in de slaapkamer). In overleg met de campingeigenaren is de geplande afleverdatum voor eind februari 2016 vastgesteld. Ruim een week van te voren kregen we bericht dat men ging starten met de bouw van ons chalet en zijn de laatste zaken met ons afgestemd, waarbij ook onze aanvullende wensen mogelijk bleken. Tijdens de bouw hebben we ZARO een aantal malen bezocht en zijn steeds hartelijk ontvangen, waarbij het enthousiasme en betrokkenheid van de medewerkers van ZARO ons zijn opgevallen. Ons chalet is op de afgesproken datum opgeleverd.

De plaatsing was voor ons spannend omdat hiervoor een hoogwerker nodig was. ZARO heeft hierin de regie genomen en met alle betrokkenen (vervoerder, leverancier van rijplaten, campingeigenaren, bedrijf met de hoogwerker en de personen om ons chalet te plaatsen) goede afspraken gemaakt, zodat ons chalet begin van de middag op zijn plaats stond.

Over de service na de plaatsing zijn we ook zeer tevreden. Aanvullende uitleg heeft ZARO altijd direct telefonisch gegeven. Een paar kleine puntjes en aanvullende wensen heeft ZARO binnen een week op de camping opgelost.

Samengevat zijn we erg blij met ons mooie en lichte ZARO chalet. We zijn overtuigd van de goede prijs-kwaliteit verhouding en tevreden met de service die ZARO biedt.

 

Henny en Wil Ettema / Alphen aan den Rijn"EEN VERRASSING VAN ZARO"

In september 2015 zijn we bij Zaro gaan kijken voor een chalet, omdat we zoveel goede verhalen van mensen in onze omgeving met een Zaro chalet hadden gehoord.
We werden heel hartelijk ontvangen en waren zeer onder de indruk van de prachtige showmodellen die buiten stonden, waar we de diverse mogelijkheden konden bekijken. Samen met ZARO bespraken we uitgebreid onze wensen aan de hand van ons eigen gemaakte ontwerp voor een middenkamer model. Wat fijn dat ZARO direct kon aangeven wat de kosten waren voor de diverse extra opties, zoals bijvoorbeeld thermolint of een buitenlampaansluiting, en we daarom gelijk inzicht kregen in de kosten van het totaalplaatje. We konden hierdoor ook snel beslissen, waarna ZARO CHALETBOUW de details verder kon uitwerken.
Een groot pluspunt voor ons was ook de supersnelle levering van Zaro. Een bezoek aan een andere leverancier leerde ons dat we daar nog ruim 8 maanden moesten wachten voor men de productie kon starten. Zo niet bij Zaro, zij konden al binnen 2 maanden leveren en waren zelfs nog eerder klaar dan verwacht. Wat een verrassing! Ruim voor de kerst werd ons fantastische chalet geplaatst en konden wij beginnen met inrichten.
Wij willen heel het team van Zaro bedanken voor de geweldige service en kwaliteit. Wij zijn heel blij met ons prachtige chalet waar we nog jaren plezier van zullen hebben.
Familie Copier
Leiderdorp


Beste mensen van ZARO,
 
Langs deze weg willen we jullie nogmaals hartelijk danken voor het prachtige chalet wat jullie aan ons hebben geleverd. Het transport, plaatsen en stellen is allemaal voorspoedig verlopen. En de omstandigheden voor de mannen die het chalet geplaatst hebben, waren, voorzichtig uitgedrukt, niet bepaald optimaal. Het was een baggerzooi na de overvloedige regen van de dagen ervoor. Ook tijdens het brengen viel er nog een stevige bui. Maar het is allemaal gelukt en in een prettige sfeer. De monteur voor de kachel was een aardige en ervaren man, die de afgesproken werkzaamheden keurig heeft uitgevoerd. Het kacheltje doet het fantastisch en stookt het heerlijk warm.
 
We zijn inmiddels aardig aan het shoppen geweest en langzaam maar zeker wordt het chalet verder ingericht. Sommige zaken laten nog even op zich wachten i.v.m. levertijd. We gaan ook nu niet meer verblijven op de camping en ook het water hebben we niet meer aangesloten. Dat gaat ergens in het begin van  volgend jaar pas gebeuren. Voor de rest zijn we er gewoon heel blij mee en het is steeds weer een feest om er naartoe te gaan om weer wat aan te kleden.
 
Nogmaals dank en alvast prettige feestdagen.
 
Frank & Marian
Camping de Beverburcht
Drimmelen.
 

Beste team Zaro,
Omdat wij met Sinterklaas 2013 het mooie bericht kregen dat onze zoon en schoondochter in Utrecht in verwachting waren van ons 1e kleinkind, en de afstand vanaf onze woonplaats Heerlen te groot is om het opgroeien (met wekelijks oppassen) regelmatig mee te mogen maken, besloten we om onze stacaravan in België van de hand te doen, en op zoek te gaan naar een betere en grotere stacaravan/chalet en naar een standplaats in de omgeving van Utrecht.
Via internet hebben we een 10-tal campings geselecteerd, en zijn deze gaan bezoeken nadat we eerst geïnformeerd hadden naar een aantal basisvoorwaarden, zoals nagenoeg het hele jaar toegankelijk, gas-aansluiting, goed internet en honden toegestaan.
Ons 2e bezoek leidde ons naar het Bospark in Bilthoven, dat aan deze voorwaarden voldeed. In februari 2014 zijn we daar 2x rondgeleid, en hebben we een optie genomen op een vrije plaats.
Qua afstand en inrichting beviel ons deze camping gelijk al.
Ondertussen zochten we via internet naar een geschikte (2e )hands stacaravan/chalet, en bezochten we dealers in het hele land.
Op het Bospark stond een mooie 2e hands Zaro, waarop wij een bod hebben gedaan, maar toen we niet tot een deal konden komen besloten we om bij Zaro in Delft een ontwerp voor een nieuw chalet te laten maken, dat aan onze basis eisen voldeed, zoals grote leefruimte, wintervast, 2 slaapkamers een ruime keuken en oplevering begin april 2014.
Op 2 voor hem eigenlijke vrije zaterdagen hebben we met ZARO om tafel gezeten en werden we het eens over een ontwerp, prijs en levertijd, waarna Zaro aan de slag is gegaan.
Diverse ontwerpen zijn de revue gepasseerd, en nagenoeg al onze wensen konden worden uitgevoerd, waarna het definitieve ontwerp klaar was.
Mede op advies van de kinderen hebben we besloten om voor een chalet te kiezen van 10,5 bij 4 meter. Vooral de extra 30 cm breedte geeft meer leefruimte.
Tussendoor zijn we nog 1 x onaangemeld bij de bouw gaan kijken. Alles was daar prima in orde, en we zagen hoe ZARO en het team ons chalet netjes en nauwkeurig aan het bouwen was.
Op vrijdag 4 april vond de oplevering plaats, en op maandagochtend vroeg is het chalet op een door Zaro geregelde dieplader gezet, en naar het Bospark te Bilthoven vervoerd.
Kort voor 8 uur kwamen wij bij het Bospark aan, waar het transport – tot onze opluchting – al veilig was gearriveerd. Tenslotte was het al ons eigendom.
Vanaf 8 uur mochten we de slagbomen van het Bospark passeren, hetgeen vanwege de breedte geen sinecure was. Met een Landrover werd ons chalet naar zijn plek getrokken, onderweg hadden we nog ‘n lekke band, maar met luchtkussens werd dat euvel snel verholpen.
Achteruit rijdend werd ons chalet keurig op zijn plek geduwd, waarna het met dezelfde luchtkussens op de juiste hoogte werd afgesteld. Ook alom bewondering voor de werkwijze bij het plaatsen en natuurlijk de organisatie en planning door Zaro.
De volgende dag heeft de firma Buitenhuis namens Zaro het c.v. systeem en isolatiepakket verder afgewerkt in en onder het chalet, waarna wij konden beginnen met het inruimen van onze spulletjes.
Eén week later heeft firma Buitenhuis nog de omlijsting onder het chalet mooi verzorgd, en in september (dan weten we zeker dat er geen lekkages zijn) komen ze nog terug om het verwarmingssysteem met glycol te vullen.
Al met al de eerste indruk die we kregen tijdens de open dag op een zondagmiddag in februari heeft ons tot op heden niet beschaamd en we hopen dat ons verhaal en onze foto’s genoeg tot uitdrukking gebracht hebben dat we meer dan tevreden zijn over de chaletbouwer Zaro te Delft.
Met vriendelijke groeten,
Annemie en Roel.Hallo Zaro,
wij hebben 18 jaar overwinterd in Spanje en in februari zijn wij 1 week terug gekomen om een chalet te kopen en een plekje te vinden waar we dat chalet konden plaatsen.
We zijn toen bij ZARO terecht gekomen omdat de prijs / kwaliteit voor ons de doorslag gaf.
Bij jouw om de tafel heb ik mijn wensen kenbaar gemaakt en dat was een enkele wagen van 9 x 3.70 Meter met 2 slaapkamers en CV installatie.
Tijdens onze bespreking zijn wij uiteindelijk tot een besluit gekomen dat het voor ons beter was om toch groter te gaan omdat je het beter gelijk goed kan doen daar je anders misschien spijt krijgt, en dan kan je beter even op andere dingen bezuinigen dan op de maat van het chalet.
Wij zijn toen voor de maat 11 x 4 gegaan met extra isolatie i.v.m. de CV installatie, anders heeft dat weinig zin.
We hebben al onze wensen kenbaar gemaakt en na een week toen zijn weer terug naar Spanje gegaan en vanuit Spanje hebben we nog het een en ander aan laten aanpassen en dat ging prima daar we steeds weer een nieuwe tekening kregen van Peter.
De bouw zou week 19 beginnen maar dat is ruim 2 weken eerder geworden met gevolg dat hij de week vóór de Pasen geplaatst is en dat is zeer netjes gebeurt en op de plaats is de CV geïnstalleerd om eventuele beschadiging tijdens het vervoer te voorkomen.
We hebben heel hard gewerkt om alles in orde te krijgen zoals wij dat wilden en dat is redelijk snel gelukt daar we alles zeer strak hadden gepland.
Er waren een paar kleine dingen die niet goed waren maar dat is snel opgelost door Zaro Caravanbouw.
Nu zijn we aan het uitrusten en aan het genieten van ons zomerverblijf met alle gemakken die je maar kunt wensen en dat voor een acceptabele prijs.
We hebben besloten om niet meer zo lang naar Spanje te gaan daar we de hele door winter ook in ons chalet terecht kunnen, met de uitstekende centrale verwarming is het in het chalet goed toeven.
Verder dank ik  Zaro voor de snelle en correcte afhandeling van de bouw van ons chalet en hoop ik dat ZARO de toekomst als er eventueel nog gebreken zouden zijn dat net zo snel oplost als dat ZARO al heeft gedaan.

Verder zou ik zeggen ga eens kijken bij caravanbouw Zaro en laat je verrassen wat je voor je geld kan kopen daar, voor elke beurs is er wel iets.

Dit is geen verkoop praatje maar een tevreden klant.
Voor vragen kunt u mailen naar hcavanholsteijn@gmail.com
Ik heb een foto serie voor jullie gemaakt zodat jullie ook ervan kunnen genieten: VEEL KIJK PLEZIER!


 

Beste  heren van Zaro,
Nog bedankt voor de nette afwerking van het plafond in de slaapkamer,
en de deuren .
Prima service, hartelijk dank hiervoor, wij vertellen het wel door.
Succes met de leveringen van de chalets.
Groeten
Rini Verbakel
staanplaats Ginsterveld te Burgh-Haamstede


 

Goedemiddag ZARO,

Wij willen vooral natuurlijk de mensen van ZARO bedanken voor het afleveren van een prachtig mooi chalet. Wij geven ZARO onze complimenten!
Bij transport een lichte schade opgelopen, jammer, maar kan gebeuren. De schade is in korte tijd keurig gemaakt en ziet er weer netjes uit. De jongens die hem hebben geplaatst, Aad en Henk, zijn ook twee vakmensen. Dit geldt tevens voor de jongens van Buitenhuis. Zij hebben keurig werk afgeleverd en dat in korte tijd.
Toen wij tijdens de productie kwamen kijken viel ons op dat je gerust op je gemak rond mag kijken. Daarbij zijn jouw mensen zeer enthousiast over het werk dat ze doen en ook over hun werkgever, jij dus. Ook dat is goed om te horen, de mensen werken voor jou met plezier en dat hoort ook zo.
Alle mensen die ons chalet hebben gezien staan verbaasd over de degelijkheid en de keurige afwerking. Wij zijn er dan ook zeer tevreden over. Hij heeft ook gelijk zijn vuurdoop gehad, twee weken terug een zondvloed aan water en vandaag een zware storm er overheen en hij geeft geen krimp. Klasse!
Kortom, deze mail is van twee heel tevreden mensen en wij zullen Zaro dan ook van harte aanbevelen in onze
familie-, vrienden- en kennissenkring.
Er rest mij nog één vraag: na de stortvloed aan water is het chalet iets uit het lood gezakt. Kan dit misschien aan het begin van het seizoen volgend jaar misschien weer na gesteld worden?
Wij horen graag van jou of dit kan en als je wilt kun je de tekst of stukken hieruit gebruiken als referentie.

Ik wil ook wel een aparte referentie schrijven als je dit wilt.

Met vriendelijke groet,
Ruud en Lien Vrekke


 

Geachte ZARO,

Het chalet staat, dit was gezien de locatie en de afmeting van het chalet een complexe klus, door een goede planning van Zaro en adequaat
optreden van de partner bedrijven van Zaro – met prima nette vakmensen – is het uitstekend verlopen.
Goede communicatie tussen de verschillende partijen is hier van groot belang, onze complimenten voor de uitvoering.
Het installatie bedrijf voor water, gas, afvoer en elektra dat gepland stond op de zelfde dag direct na plaatsing, is een goed en efficiënt opererende
specialistische organisatie – nette mensen – die correct werken en de klus snel klaren, en aansluitend zorgen voor een goede uitleg van de geïnstalleerde
apparatuur.
Kortom, in een dag gebruiksklaar opgeleverd, dit moet typerend zijn voor de bedrijfsvoering van Zaro; ‘ No Nonsens ‘, eerlijk en efficiënt.
Uit de verschillende aanbieders hebben wij vastgesteld dat de bouw kwaliteit uitstekend is bij een concurrent prijsniveau, dit was de basis om met Zaro
in zee te gaan met bovenstaand resultaat, wij zijn hier zeer tevreden mee.
Bovengenoemde bedrijven en hun medewerkers vormen een prima afleveringsconcept dat ons veel vertrouwen heeft gegeven en in de praktijk volledig is waargemaakt.
Met vriendelijke groet,
Ruud van Schelven

 


 

Geachte ZARO,
Wij wilden jullie nog bedanken
voor de enorme service
vanaf Delft naar Texel is niet naarst de deur
met deze nogmaals onze dank geweldig met vriendelijke groet
Nico en Ria Neuteboom

 


 

Begin 2009 zijn wij in Delft bij Zaro Caravanbouw langs geweest om de mogelijkheid voor de aanschaf van een nieuwe stacaravan te onderzoeken. Wij zijn op een hele hartelijke manier te woord gestaan door ZARO. ZARO heeft ons een rondleiding door het bedrijf gegeven en ons uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden van het laten bouwen van een eigen chalet. Je bepaalt min of meer zelf hoe het chalet er vanbinnen en vanbuiten uit gaat zien. Voor een zeer acceptabele prijs heeft Zaro ons nieuwe chalet gebouwd.

De plaatsing op camping De Krabbeplaat in Brielle ging heel soepel en snel. Sinds eind juni 2009 genieten wij ‘s zomers van ons eigen mooie Zaro chalet.

Elly en Ton de Waal